Ειδήσεις
Βελτίωση- συντήρηση οδών Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Εργασίες για τη βελτίωση και τη συντήρηση δρόμων του Δήμου Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα πραγματοποιηθούν μετά από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που έκανε αποδεκτή την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη για την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου.
Το έργο, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου € (1.000.000€) αφορά την συντήρηση των οδοστρωμάτων του Δήμου με ασφαλτοτάπητες καθώς και επισκευές σποραδικών φθορών σε διάφορους δρόμους.
Θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε έκταση 11.700 τ.μ. αντιολισθητικής ασφάλτου, 57.700 τ.μ. κοινής ασφάλτου και θα γίνει διαγράμμιση 1.500 μέτρων οδοστρώματος με ανακλαστική βαφή.
Το κόστος του έργου θα καλυφθεί από την Περιφέρεια Αττικής ενώ θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τις υπηρεσίες του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ