Κοινωνία
«Φροντίζοντας αυτούς που Φροντίζουν»: Διαδικτυακό σεμινάριο από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας
Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας και οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 6.00μ.μ. διαδικτυακή δράση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.
Το σεμινάριο έχει θέμα «Φροντίζοντας αυτούς που Φροντίζουν» και εισηγητής θα είναι ο κ. Κωστής Προύσκας, (PhD) Δρ. Γεροντολογίας- Ψυχολόγος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Μ.Φ.Η. «Άκτιος».
Επιπλέον χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.
Η παρακολούθηση του Webinar είναι δωρεάν μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ZOOM, ενώ στο τέλος θα δοθούν και βεβαιώσεις συμμετοχής.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονική συμμετοχή στο: https://bit.ly/2RKIT7P.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας11 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ