Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
9.9 C
Athens
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026

    Νέα Ιωνία: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με σταθερά βήματα συνεχίζεται το πρόγραμμα παρεμβάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της εικόνας της πόλης. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής  των νέων πεζοδρομίων στο “πέταλο” στα φανάρια του “Βλάχου”, ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής των πεζοδρομίων στην οδό Ιφιγενείας, μπροστά από το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.

    Κατόπιν σχετικής παρέμβασης του Δήμου, η εταιρεία – ως παρόδιος ιδιοκτήτης – ανέλαβε το πλήρες κόστος της επισκευής, αναγνωρίζοντας την ευθύνη της για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου.

    Ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει ήδη απευθύνει επιστολές και σε άλλες μεγάλες επιχειρήσεις της πόλης, προκειμένου να συμβάλουν και αυτές στις αναγκαίες επισκευές των πεζοδρομίων, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση.

    «Η κατάσταση των πεζοδρομίων είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που μας αφορά όλους. Ο Δήμος θα συνεχίσει να εξαντλεί κάθε διαθέσιμο μέσο για να δίνει λύσεις, μέχρι να υπάρξει συνολική πρόβλεψη και χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση», δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ