Χιλιάδες Ιωνιώτες, πολλές ομάδες και παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους σε ρυθμούς καρναβαλιού, σε ένα μεγάλο γλέντι που κράτησε αρκετές ώρες την Kυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Η γιορτή ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί στην πλατεία Σημηριώτη με το χαρούμενο τρενάκι. Εκατοντάδες παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι απόλαυσαν την βόλτα τους με το τρενάκι του καρναβαλιού στα προεόρτια για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση η οποία έκλεψε την παράσταση.
Εκατοντάδες μασκαράδες, πολλές ομάδες παρέλασαν στην Λεωφόρο Ηρακλείου σκορπώντας κέφι και χαρά σε συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους. Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τα αποκριάτικα δρώμενα στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού και ολοκληρώθηκαν με το Latin Party με DJ που κράτησε ως αργά το μεσημέρι.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τα Κούλουμα που θα γιορταστούν, όπως και πέρυσι, στο χώρο μπροστά στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας, στην πλατεία του Αη – Γιώργη, την Καθαρά Δευτέρα.