Κοινωνία
Σε ετοιμότητα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ασφάλειας μαθητών, εργαζομένων και πολιτών, καθώς και για την προστασία των κτιριακών υποδομών και των σχολικών μονάδων του, διοργάνωσε συνάντηση – παρουσίαση των Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης (Σ.Ε.Α.) στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο.
Η παρουσίαση έγινε από τον Αντιστράτηγο ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Νίκο Διαμαντή και συμμετείχαν οι υπεύθυνοι των δημοτικών κτιρίων και των σχολικών μονάδων, όλων των βαθμίδων, του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Ο Δήμος μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ασφάλεια των πολιτών και ιδιαίτερα των μαθητών αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα, καθώς είμαστε από τους λίγους Δήμους στην Ελλάδα που έχουν εκπονήσει Σ.Ε.Α. για τις σχολικές μονάδες, ενώ εκπονούνται Σ.Ε.Α. για όλο τον Δήμο, τα οποία θα παρουσιαστούν σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν, τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Φελλά και Δημήτρη Ζώταλη, τα υπηρεσιακά στελέχη μας, Κωνσταντίνο Μπαλντούνη και Ιουλία Βασαλάκη, καθώς και τους εξωτερικούς συνεργάτες μας».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ