Μεταμόρφωσης
Διήμερη δράση rapid test 6 & 7 Απριλίου στη Μεταμόρφωση
O ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Μτεαμόρφωσης διοργανώνει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), την Τρίτη 6/4/2021 και την Τετάρτη 7/4/2021, από τις 10:00 έως τις 15:00, για όλους τους κατοίκους.
Πιο συγκεκριμένα τα τεστ θα διενεργηθούν, την Τρίτη 6/4/2021 στη Πλατεία του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, απέναντι από το Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη).
και την Τετάρτη 7/4/2021 στο Πάρκο Μπιζανίου & Δεκελείας Μεταμόρφωσης (Αγίου Νεκταρίου & Μπιζανίου).
Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ, θα πρέπει να έχουν στείλει προηγουμένως μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033 και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.
Στο χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.
[banner id=”143729″]
Continue Reading
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 εβδομάδα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν