Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Μονοήμερη εκδρομή στην Κύθνο για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου
Εκατό μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου, συμμετείχαν στη μονοήμερη εκδρομή στο νησί της Κύθνου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και την οποία προσέφερε δωρεάν ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο γραφικό νησί της Κύθνου, τα μέλη των ΚΑΠΗ προσκύνησαν την Παναγία Κανάλα, επισκέφθηκαν για τη βόλτα τους τη Χώρα (Μεσσαρά), καθώς και γευμάτισαν στις ταβέρνες του Μέριχα.
Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου που συμμετείχε στην εξόρμηση, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Κύθνου Σταμάτη Γαρδέλη. Οι δυο αυτοδιοικητικοί άνδρες άδραξαν την ευκαιρία για να συζητήσουν, αλλά και να ανταλλάξουν συμβολικά δώρα. Μαζί τους παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Μέριμνας για την 3η Ηλικία Δημήτρης Κολιαβασίλης και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου Νίκος Πανουργιάς.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου2 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Αγίας Βαρβάρας11 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν