Connect with us

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Τα παλιά τραγούδια ξαναέζησαν μέσα από τα καινούρια στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Published

on

  • Παράσταση αφιερωμένη στο παλιό διαχρονικό ρεμπέτικο τραγούδι

Η χορευτική ομάδα παραδοσιακού χορού του δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης σε συνεργασία με τη Λαϊκή Ορχήστρα του Παναγιώτη Βλαχάκη του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης παρουσίασαν την Κυριακή 01 Ιουνίου 2025  στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό θέατρο Πεύκης την παράσταση «Τα παλιά τραγούδια ξαναζούν μέσα από τα καινούρια».

H παράσταση ήταν αφιερωμένη στο παλιό διαχρονικό ρεμπέτικο τραγούδι που έκανε την εμφάνιση του στα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι την 3η δεκαετία του 20ου αιώνα, με καλλιτέχνες, όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μάρκος Βαμβακάρης, η Μαρίκα Νίνου, η Ρόζα Εσκενάζυ, η Ρίτα Αμπατζή, η Αγγέλα Παπάζογλου και άλλους.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της όλης εκδήλωσης είχε η χοροδιδάσκαλος της Χορευτικής ομάδας Μπαφαλούκου Μαρία, ενώ την μουσική επιμέλεια είχε ο Βλαχάκης Παναγιώτης,  καθηγητής του  δημοτικού ωδείου Πεύκης.

Πλήθος πολιτών  τίμησε με την παρουσία τους τη συναυλία και χειροκρότησαν θερμά τη θαυμάσια μουσικοχορευτική εκδήλωση, που μετέφερε νότες και μελωδίες που μάγεψαν όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης –  Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Μπακάλης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χαράλαμπος Καρανάσος, η Αντιδήμαρχος Οδοκαθαρισμού Μαρήλια Νικολαΐδου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας Γιάννης Μέγας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κωνσταντινίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ