Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
16.8 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

    Στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ειρήνης Λέσβου ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συμμετείχε στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ειρήνης Λέσβου, μια συνάντηση για πολίτες, φορείς, καλλιτέχνες και αυτοδιοικητικούς από την Ελλάδα και την Τουρκία με ξεκάθαρο στόχο: την εμπέδωση της ειρήνης  μέσα από τον πολιτισμό.

    Στο  Φεστιβάλ διοργανώθηκε Στρογγυλό Τραπέζι υπό την αιγίδα του Δήμου Μυτιλήνης και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και την Τουρκία και θέμα συζήτησης «Η διπλωματία των πόλεων και η εμπέδωση της Ειρήνης». Στην εκδήλωση, που είχε συντονιστή τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, αναγνώστηκαν πλήθος μηνυμάτων υποστήριξης του κοινού στόχου για την προάσπιση των ειρηνικών σχέσεων σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης δηλώνει : «Στο φετινό Φεστιβάλ Ειρήνης μεταξύ άλλων τονίσαμε ότι πρέπει να ενισχυθεί η “διπλωματία των πόλεων” και οι κοινές μας  δράσεις, σε όλα τα επίπεδα! Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Μυτιλήνης και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα για την φιλοξενία τους!»

     

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ