Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026
10.7 C
Athens
Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026

    Ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι Ν. Πλαστήρα και 25ης Μαρτίου σε Λυκόβρυση και Πεύκη

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό το οδικό δίκτυο της πόλης, αυξάνοντας την ασφάλεια τόσο των πεζών όσο και των οδηγών.

    Τα συνεργεία βρέθηκαν την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στη Λυκόβρυση και στην οδό 25ης Μαρτίου στην Άνω Πεύκη, πραγματοποιώντας εργασίες ασφαλτόστρωσης, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα τους και ανεβάζοντας παράλληλα το επίπεδο ασφαλείας τους.

    Το έργο είναι συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, με πόρους τόσο από το Ταμείο Ανάκαμψης όσο και από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενώ είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη διοίκηση και υλοποιείται σήμερα στην πόλη.

    [banner id=”260948″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ