Λαυρεωτικής
Στην Ημερίδα για το Δημογραφικό ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Η Ένωση Δημάρχων Αττικής, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και ο Δήμος Παιανίας συνδιοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Το Δημογραφικό-Ένα πρόβλημα με πολλές επιπτώσεις» την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στην Παιανία.
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν άξονες του εθνικού σχεδίου για το Δημογραφικό, πολιτικές και μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και πτυχές του Μεταναστευτικού.
Το δημογραφικό, ένα θέμα στην πρώτη σειρά των παγκόσμιων προκλήσεων, πέρα από το κράτος πρέπει να απασχολεί και τους Δήμους με στόχο να γίνουν δράσεις και παρεμβάσεις.
Στην Ημερίδα συμμετείχαν η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, η Υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας και συνάδελφοι Δήμαρχοι.
[banner id=”260948″]
Continue Reading
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής