Connect with us

Ηρακλείου Αττικής

Γυμναστική για την Ειρήνη: Πάνω από 100 προγράμματα στο Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Published

on

Το 32ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αποτέλεσε μια εντυπωσιακή γιορτή αθλητισμού, δημιουργικότητας και κυρίως συμβολισμού, καθώς αφιερώθηκε στην ειρήνη και πιο συγκεκριμένα στην ειρήνη για τα παιδιά.

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη», με συμμετοχές από συλλόγους και σωματεία ολόκληρης της Αττικής, και προσέφερε στο κοινό πάνω από 100 προγράμματα γεμάτα ρυθμό, χρώμα και συγκίνηση.

Η θερμή συμμετοχή του κόσμου, που γέμιζε τις κερκίδες από το πρωί έως το βράδυ, δημιούργησε ένα ζωντανό και υποστηρικτικό περιβάλλον για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, ενώ ενίσχυσε την ενέργεια και το μήνυμα του Φεστιβάλ.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, μίλησε για τη θεμελιώδη σημασία της ειρήνης, τονίζοντας πως «η φετινή διοργάνωση, με σύνθημα Ειρήνη σε όλο τον κόσμο, δεν είναι απλώς μια επίδειξη αθλητικής δεξιότητας. Είναι μια κραυγή ελπίδας μεταδίδοντας το ηχηρό μήνυμα της ειρήνης σε κάθε γωνιά του πλανήτη».

Από τη φετινή Γυμναστράδα, όμως, έλειπε κάτι… Ο Γιώργος Μιχαηλίδης, η επί δεκαετίες «φωνή» του Φεστιβάλ, ο εργαζόμενος του Δήμου που παραδοσιακά ήταν στο μικρόφωνο της περιγραφής των προγραμμάτων δίνοντας παλμό στο ταπί και την κερκίδα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Μολαταύτα η παρουσία του ήταν ακόμα αισθητή καθώς ο Δήμος τίμησε τη μνήμη του με ένα αφιέρωμα για τον Γιώργο στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ, παρουσία της συζύγου και των παιδιών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ