Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
11.9 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Αυτά είναι τα σχολεία του δήμου Ηρακλείου Αττικής που θα κρατήσουν ανοιχτές τις αυλές τους το καλοκαίρι

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ανοιχτές είναι ήδη οι αυλές των δημοτικών σχολείων που διαθέτουν σχολικό φύλακα, δηλαδή: το 3ο, 5ο, 6ο και 7ο Δημοτικό, στα οποία τα παιδιά μπορούν να συγκεντρώνονται τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 18.00 έως τις 21.00 για να παίζουν και να αθλούνται στις σχολικές εγκαταστάσεις (γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου).

    Οι αυλές θα μείνουν ανοικτές ως το τέλος του Ιουλίου και, μετά τις διακοπές, από 1 έως 10 Σεπτέμβρη, ενώ από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξουν και οι αυλές στο 1ο και στο 6ο Γυμνάσιο, καθώς και στο 1ο Λύκειο.

    Για τα υπόλοιπα σχολεία, εκείνα δηλαδή που δε διαθέτουν σχολικό φύλακα, υπάρχει πλάνο, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, να ανοίξουν και αυτά με την συνδρομή και την ευθύνη των εκάστοτε Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, όπως είχε γίνει και τις προηγούμενες περιόδους σε αρκετά ακόμα σχολικά κτήρια.

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ