Ελληνικού - Αργυρούπολης
Silver Βραβείο για την “Ανταπόκριση σε Έκτακτες Ανάγκες” στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Silver Βραβείο στην κατηγορία “Ανταπόκριση σε Έκτακτες Ανάγκες”των Fire and Emergency Excellence Awards, διεκδίκησε και κέρδισε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Τα βραβεία που αφορούν τον ευρύτερο κλάδο των ασφαλών εγκαταστάσεων, επιβραβεύουν βέλτιστες πρακτικές και υπηρεσίες πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αποτελεί τον μοναδικό φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης ο οποίος κατάφερε ανάμεσα σε συμμετέχοντες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση να ξεχωρίσει για το επαγγελματικό του έργο και την επιστημονική του προσέγγιση, στο ιδιαίτερα ευαίσθητο και δύσκολο αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας και της Πυρασφάλειας.
Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής απονομής των βραβείων είναι ο Δρ. Μιχάλης Χάλαρης, Ανώτατος Αξιωματικός Π.Σ., Καθηγητής Πυροσβεστικής Ακαδημίας ΚΕ.ΜΕ.Α , ενώ η επιτροπή απαρτίζεται από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς, εμπειρογνώμονες, ειδικούς κοινωνικής υπευθυνότητας και περιβάλλοντος και αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος.
Tο βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός μαζί με τον επικεφαλής τηλεπικοινωνιών της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Σπύρο Μανίκα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής