Ελληνικού - Αργυρούπολης
Ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. Ελληνικού – Αργυρούπολης κατά των συγχωνεύσεων σχολικών τμημάτων

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης δηλώνει πως στηρίζει δυναμικά το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, που ζητά την ανάκληση της συγχώνευσης των τμημάτων τάξεων του σχολείου.
Η αναγκαιότητα διατήρησης των υφιστάμενων τμημάτων είναι προφανής, καθώς πρόκειται για τάξεις που δημιουργήθηκαν εξ αρχής με στόχο την κάλυψη των ειδικών μαθησιακών αναγκών και διαγνωσμένων μαθησιακών δυσκολιών πολλών μαθητών, σύμφωνα με τις σχετικές γνωματεύσεις.
Ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, κατανοώντας την αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα κατά των συγχωνεύσεων των τμημάτων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, υποστηρίζοντας πλήρως το αίτημα για επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν