Διονύσου
Με σύγχρονο απινιδωτή ενισχύθηκε το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου
Μετά από ευγενική χορηγία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, του Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου, το ΚΕΠ Υγείας, το Δημοτικό Πολυϊατρείο και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου απέκτησαν ένα σύγχρονο αυτόματο εξωτερικό Απινιδωτή που υποστηρίζει ολόκληρη την διαδικασία καρδιακής ανάνηψης.
Ο σύγχρονος απινιδωτής παραδόθηκε στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου την Παρασκευή 22 Ιουλίου ενώ πραγματοποιήθηκε επίδειξη λειτουργίας σε νοσηλευτές, γυμναστές και υπαλλήλους του Δήμου από τον εκπρόσωπο της εταιρίας «PALMOS Ιατρικά Εφόδια Α.Ε.» κ.Γιώργο Μεσάου. Στην επίδειξη παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, η αρμόδια Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη, οι Αντιδήμαρχοι Παναγής Λουκάτος κιαι Σπύρος Αρνής, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Σοφία Κατσίγιαννη και Χρήστος Πέππας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.
Ο απινιδωτής θα αποτελέσει μέρος του εξοπλισμού των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης τυχόν έκτακτων καταστάσεων.Ο Δήμαρχος Διονύσου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και ειδικά προς το Θανάση Μαρτίνο για την πολύτιμη βοήθειά του σε ζητήματα που αφορούν στο κοινό καλό.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής