Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
14.6 C
Athens
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

    Έγραψε ιστορία ο 1ος Συκάρειος Δρόμος του Δήμου Διονύσου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο 1ος Συκάρειος Δρόμος του Δήμου Διονύσου πέρασε στην ιστορία!

    Πάνω από 350 δρομείς κάθε ηλικίας,  διακεκριμένοι δρομείς με σημαντική παρουσία σε αγώνες και πλήθος πολιτών,  τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου ορειβάτη Αντώνη Συκάρη και γιόρτασαν παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε μία όμορφη αθλητική δράση με περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

    Ο «Συκάρειος Δρόμος» πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Κρυονερίου προς την Βαρυμπόμπη, στον περιβάλλοντα χώρο των πρώην ανακτόρων Τατοΐου, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Χρήστου Πέππα, του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητικών Διοργανώσεων Παναγή Λουκάτου, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Νεκτάριου Πίλτση, μελών του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου, της Πόπης Συκάρη, συζύγου του αείμνηστου Αντώνη Συκάρη, στην οποία ανήκε η πρωτοβουλία του αγώνα, και μελών της οικογένειάς του.

     

     

     

    Πραγματοποιήθηκαν 2 δρομικοί αγώνες σε χωμάτινη διαδρομή με απόσταση 12 χλμ για όσους αγαπούν το τρέξιμο στο βουνό και 5 χλμ για όσους απλά ήθελαν να περπατήσουν στη φύση. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έλαβαν χώρα στην πύλη της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου.

    Ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ότι ο Δήμος Διονύσου ανανεώνει για του χρόνου το ραντεβού του με δρομείς και πολίτες, στον 2ο Συκάρειο Δρόμο, που θα αποτελέσει έναν ακόμη σημαντικό αθλητικό θεσμό για την περιοχή.

     

    [banner id=”143729″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ