Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
16.4 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Την Παρασκευή 8 Αυγούστου το πάρτι των μελών ΚΑΠΗ Γλυφάδας στην παραλία

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ύστερα από 40 ημέρες ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή 8 Αυγούστου ο κύκλος των θαλάσσιων μπάνιων των μελών των έξι ΚΑΠΗ της Γλυφάδας, που σημείωσε φέτος πρωτοφανή συμμετοχή, μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά.

    Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου να μισθώνει πούλμαν (φέτος τρία καθημερινά) για τη δωρεάν μεταφορά των ηλικιωμένων συμπολιτών μας προς και από την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Γλυφάδας μας γνωρίζει τεράστια απήχηση. Με διπλό δρομολόγιο κάθε μέρα, τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης πέρασαν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ανανεώθηκαν, έκαναν παρέες, συνήψαν φιλίες, ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους.

    Την προσεχή Παρασκευή 8 Αυγούστου είναι η ετήσια καθιερωμένη γιορτή με τη λήξη αυτής της δραστηριότητας. Είναι το πάρτι των ΚΑΠΗ στην παραλία (Γ΄Μαρίνα). Θα υπάρξει την ημέρα αυτή μόνο ένα δρομολόγιο από τα ΚΑΠΗ προς παραλία, στις 8:00 το πρωί. Θα απολαύσουν τη θάλασσα και στις 10:00 π.μ. θα γλεντήσουν με μουσική, χορό και εδέσματα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ