Γλυφάδας
Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες

Ο Δήμος Γλυφάδας, με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές των σχολείων της πόλης που έχουν ανάγκη.
Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών (τσάντες, σπιράλ τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κηρομπογιές, στυλό, κασετίνες, κλπ.) θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Ποσειδώνος & Σάκη Καράγιωργα) από τις 10 π.μ. – 4 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Θερμή παράκληση όλα τα σχολικά είδη να είναι καινούργια και όχι χρησιμοποιημένα!
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάλεσε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να ανταποκριθούν σε αυτή την πρωτοβουλία. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη και στις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών από τις 20 ως και τις 23 Σεπτεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν περισσότερες από 1.800 σχολικές τσάντες γεμάτες με γραφική ύλη σε μαθητές του Δήμου Γλυφάδας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν