Γαλατσίου
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους του Δημού Γαλατσίου
Δωρεάν διανομή προϊόντων στις 339 οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ – ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Γαλατσίου.
Ειδικότερα, ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», και θα διεξάγει τη διανομή την Δευτέρα 17/05/2021 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου –απέναντι από το Άλσος Βεΐκου).
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ώρα προσέλευσης τους στο χώρο διανομής των προϊόντων, έχοντας μαζί τους: το Α.Μ.Κ.Α. , Ταυτότητα ή Διαβατήριο, σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση.
Τέλος, λόγω του βάρους, του όγκου και της ποσότητας των προϊόντων, κρίνεται σκόπιμο να προσέρχονται οι δικαιούχοι με μεταφορικό μέσο.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι δικαιούχοι επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι τα τρόφιμα που τους διανεμήθηκαν τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, μπορούν να τα ελέγξουν ή και να ζητήσουν αντικατάσταση τους πριν την αποχώρηση τους από τα σημεία διανομής.
-
Γενικά άρθρα2 ημέρες ago
Το μεγαλύτερο τούνελ στην Αττική – Ποια διαδρομή θα εξυπηρετεί
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα7 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής