Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
14.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Μνημόσυνο για τους Ευεργέτες Σταματίο και Ελένη Βαφειαδάκη παρουσία Σωτηρόπουλου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    Παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα τελέστηκε μνημόσυνο για τους Ευεργέτες του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος στη Μητρόπολη Αθηνών.
    Ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος και η Αντιδήμαρχος Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών Μάρω Γκανέτσου παρευρέθηκαν στο αρχιερατικό μνημόσυνο στη μνήμη των Ευεργετών του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος, Σταματίου και Ελένης Βαφειαδάκη, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» στην Μητρόπολη Αθηνών.

    Τιμή στους Ευεργέτες του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

    Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Λοβέρδος ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, καθώς και στελέχη της δημοτικής διοίκησης.

    Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Μαριάννα Τζοβάρα (Αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών), οι Άρτεμις Λιανού και Ευαγγελία Κρανιά (Προϊστάμενες των 5ου και 6ου Παιδικών Σταθμών Βύρωνα) και πλήθος κόσμου.

    Μετά το μνημόσυνο ακολούθησε δεξίωση που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Στο περιθώριο της δεξίωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε θερμό κλίμα μεταξύ του Αρχιεπισκόπου και του Δημάρχου Βύρωνα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ