Βριλησσίων
Τα παιδιά του camp Βριλησσίων έμαθαν τις βασικές αρχές πυροπροστασίας
Εκπαιδευτικό σεμινάριο σε θέματα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο από το 12ο Π.Σ. Παλλήνης και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων.
Αξιωματικοί του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Παλλήνης και συγκεκριμένα ο Πυραγός κ. Ανδρέας Κλάδης και η Ανθυποπυραγός κ. Τζιβάρα Ελευθερία, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων, κ. Αλέκο Κοντομάρη και παρουσία του Δημάρχου Βριλησσίων, κ. Ξένου Μανιατογιάννη, έδωσαν στα παιδιά οδηγίες για το πως θα πρέπει να αντιδράσουν και τι θα πρέπει να κάνουν, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Προέδρου, κ. Ιωάννας Κυρίτση στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιούνται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής απασχόλησης των παιδιών από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 εβδομάδα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν