Βριλησσίων
Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στην ημερίδα «CESBA MED – Βιώσιμες Μεσογειακές Πόλεις»

Στην ημερίδα ‘CESBA MED Βιώσιμες Μεσογειακές Πόλεις’, η οποία διοργανώθηκε από την Ομάδα Εξοικονόμησης Ενέργειας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg MED, παρευρέθηκε, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.
Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Μανιατογιάννης παρουσίασε το σύνολο των έργων ενεργειακής διαχείρισης και βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιούνται στο Δήμο Βριλησσίων, όπως: τη διαχείριση αστικών αποβλήτων, την κατασκευή του 4ου παιδικού βιοκλιματικού σταθμού, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, το δίκτυο φυσικού αερίου, την εφαρμογή τεχνολογιών υδρογόνου, τη μελέτη Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, καθώς και τις δημοπρατήσεις για την αντικατάσταση οδοφωτισμού με LED και την αναβάθμιση των αντλιοστασίων ύδρευσης.
Στην ημερίδα συμμετείχαν δήμαρχοι, εκπρόσωποι δημόσιων φορέων και στελέχη ερευνητικών ομάδων. Το ‘παρών’ έδωσε από τον Δήμο Βριλησσίων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανθρώπινου Δυναμικού Κων/νος Βαφειάδης.
*Το έργο CESBA MED ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016, έχει διάρκεια 36 μηνών και συντονίζεται από την πόλη του Τορίνο με τη συμμετοχή 12 φορέων από 7 χώρες. Το έργο στοχεύει ‘στον συνδυασμό διαφόρων εργαλείων αξιολόγησης που διευκολύνει τις συνέργειες στην ανάπτυξη επιτυχημένων αναπτυξιακών σχεδίων ενεργειακής απόδοσης για μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις δημόσιων κτιρίων και βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης’.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν