Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης
Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για καλό σκοπό
Για την ενίσχυση του πολυσήμαντου κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και της Κοινωνικής Υπηρεσίας «Φωλιά Ελπίδας», ο Εκπαιδευτικός Φορέας ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η ΕΡΤ και ο ΣΠΟΡ FM συνδιοργανώνουν σπουδαίο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου και ώρα 12:00, στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club Βούλας (Καραμανλή 4 τέρμα Τραμ Βούλας).
Στόχος της πρωτοβουλίας των συνδιοργανωτών του τουρνουά είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις ημέρες του Πάσχα προσφέροντας χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Σε αυτό το πλαίσιο οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη κ.ά.), συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο θεάρεστο έργο της Μητρόπολης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός