Αμαρουσίου
Aντιπλημμυρική παρέμβαση σε τμήμα της οδού Φραγκοκκλησίας
Ολοκληρώθηκαν τα έργα επέκτασης αγωγού όμβριων υδάτων, επί της οδού Φραγκοκκλησιάς στο τμήμα μεταξύ Αιγιαλείας και Γρανικού στην πολεοδομική ενότητα του Παραδείσου, που αποσκοπούν στην απορροή και την αποφυγή λιμναζόντων υδάτων.
smart
Μετά το πέρας των έργων πραγματοποιήθηκαν και εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Φραγκοκκλησιάς στο τμήμα από την οδό Γρανικού έως την Αμαρουσίου – Χαλανδρίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σημειώνει: «Τα αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη μας υλοποιούνται σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας. Είναι έργα απαραίτητα για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και αφορούν σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου. Στόχος είναι, αυτή η διοικητική πενταετία να χαρακτηριστεί ως η πενταετία των μεγάλων και μικρότερων έργων υποδομών, που βελτιώνουν καθοριστικά την ποιότητα ζωής στην πόλη μας».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός