Connect with us

Αμαρουσίου

Πολυάριθμη συμμετοχή στο πανηγύρι του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου, με τη υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025, στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής.

Εκατοντάδες πολίτες, μέλη και φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ, απολαμβάνοντας παραδοσιακή μουσική με τον Βασίλη Μαυροειδή στο τραγούδι και πλούσια εδέσματα, με το γλέντι να κρατά μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Κων/νος Τσαγκαρόπουλος, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Τις εγκάρδιες καλοκαιρινές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στους διοργανωτές και στους πολίτες μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Νομικών Υποθέσεων Δημήτρης Σμυρνής, εκφράζοντας τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται δίπλα στους συλλόγους της πόλης και να στηρίζει το έργο τους. Επίσης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κώστα Σολδάτο για το πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος κ.  Σολδάτος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου και τον Αντιδήμαρχο κ. Πέππα για την ουσιαστική βοήθεια που εξασφάλισαν στη διοργάνωση του πανηγυριού, όλους τους παρευρισκόμενους για τη συνεχή υποστήριξη που προσφέρουν στις δράσεις του συλλόγου, καθώς και όλους τους χορηγούς για την προσφορά τους και ευχήθηκε ένα ανέφελο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Βλάχος, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Φανή Λέκκα, Μαρία-Δήμητρα Ρώτα, Κυριακή Κανάρη, Χρυσόστομος Σχινάς, και  Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπόγδανος  και Κατερίνα Ψάλτη. Το παρών έδωσε επίσης ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ