Αλίμου
Νέα μεγάλη διάκριση για τον Δήμο Αλίμου [Εικόνες]

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, στο περιστύλιο του Ζαππείου, ο Δήμος Αλίμου βραβεύτηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Πράσινο Ταμείο, μαζί με άλλους 11 Δήμους από όλη την Ελλάδα.
“Η πόλη μας διακρίθηκε για την συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019, όπου έλαβαν μέρος περισσότεροι από 80 Δήμοι της Ελλάδας και 3.000 από όλη την Ευρώπη” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

“Στόχος μας, να δημιουργηθούν υποδομές (π.χ. ράμπες ΑμεΑ, ποδηλατόδρομοι κ.λπ.), αλλά και να καλλιεργηθεί μια καινούρια νοοτροπία στην κοινωνία, για μετακινήσεις με προτεραιότητα στον πεζό, τα ΜΜΜ, το ποδήλατο, την ηλεκτροκίνηση. Με περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία μας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και στον Δήμο Καρδίτσας, που ήρθε πρώτος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ήδη προετοιμαζόμαστε για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020, τον Σεπτέμβριο που έρχεται.”
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν