Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
11.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026

    Δήμος Αιγάλεω: Εκστρατεία με θέμα την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, διοργανώνουν την Διαδημοτική Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

    Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αιγάλεω συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους πολίτες:

    1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.

    2. Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.

    3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας Δημιουργώντας προφίλ στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

    4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου ότι ανήκουν  στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

     

     [banner id=”143729″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ