Αθηναίων
Μπακογιάννης – Μπαμπινιώτης: Συνάντηση για την αξιοποίηση του Τοσίτσειου Σχολείου
Τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα προς όφελος των Αθηναίων, το κτίριο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας στη συμβολή των οδών Αχαρνών, Σουρμελή και Μάγερ που εκκενώθηκε, συζήτησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας «Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων» καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του κτιρίου για πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς προκειμένου να συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής. Το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αθηναίων και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας θα έχουν πιο συστηματική συνεργασία με στόχο να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο.
Ήδη ο Δήμος Αθηναίων αμέσως μετά την εκκένωση προχώρησε στον πλήρη καθαρισμό του εσωτερικού του κτιρίου, το σφράγισε και ξεκίνησε παρεμβάσεις αναβάθμισης του εξωτερικού χώρου με ενίσχυση του φωτισμού της περιοχής προκειμένου να είναι πιο ασφαλής και φιλική.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα7 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός