Άγίου Δημητρίου
«Φροντίζουμε την Πόλη μας σε Κάθε Γειτονιά» στον Δήμο Αγίου Δημητρίου

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συνεχίζει σταθερά την υλοποίηση της δράσης «Φροντίζουμε την Πόλη μας σε Κάθε Γειτονιά» στο πλαίσιο της οποίας έχει ήδη κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις σε πολλές γειτονιές της πόλης.
Την Πέμπτη 22 Μαΐου η δράση έλαβε χώρα, στην ευρύτερη περιοχή των οδών Τερψιχόρης και 25ης Μαρτίου.
Τα συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου και Καθαριότητας προχώρησαν σε σειρά παρεμβάσεων με στόχο την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.
Συγκεκριμένα έγιναν δεντροφυτεύσεις για την ενίσχυση του αστικού πρασίνου, πλύσιμο και απολύμανση κάδων, καθαρισμός δρόμων και πεζοδρομίων, καθώς και κλάδεμα δέντρων. Πέραν του δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη παρόντες στη δράση ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Κώστας Κυριακάκης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Μάριος Ιωάννης Μπάντος.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης: «Παρεμβάσεις όπως η σημερινή είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου μας να διατηρεί τις γειτονιές μας καθαρές, λειτουργικές και φιλικές προς τους κατοίκους. Γι΄ αυτό και γίνονται δεκτές από τους πολίτες με ικανοποίηση και αποσπούν θετικά σχόλια. Συνεχίζουμε λοιπόν με σχέδιο – συνέπεια και φροντίζουμε κάθε σημείο της πόλης μας. Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε τους πολίτες αρωγούς και συμμέτοχους καθώς μπορούν να μας υποδεικνύουν προβλήματα και σημεία που χρήζουν την άμεση παρέμβαση μας!»
Τρόποι επικοινωνίας
Για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος ο Δήμος Αγίου Δημητρίου καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να αναφέρουν μέσω της «Γραμμής του Δημότη» 213 200 7708 (καθημερινά 08:00- 17:00), τα ζητήματα που απασχολούν τη γειτονιά τους. Τα αιτήματα λαμβάνονται υπόψη, ομαδοποιούνται και προωθούνται προς επίλυση από τα συνεργεία του Δήμου. Επιπλέον μπορούν να επικοινωνούν με το δήμο μέσω της εφαρμογής στο κινητό city-on και της ενότητας City Agenda στη σελίδα του δήμου dad.gr.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν