Άγίου Δημητρίου
Σ. Μαμαλάκης: “Το όραμά μας είναι να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο”
Το μήνυμα του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Στέλιου Μαμαλάκη για τη νέα χρονιά και τη νέα δημοτική περίοδο έχει ως εξής:
Αγαπητοί συμπολίτες,
“Με την ευκαιρία της αλλαγής του χρόνου, θέλω να σας ευχηθώ υγεία, ευτυχία και θετική διάθεση.
Αύριο, 1η Ιανουαρίου 2024, ξεκινάει η νέα δημιουργική μας θητεία στη διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για την πόλη μας.
Το όραμά μας είναι να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο, φιλικό προς τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες. Ένα δήμο που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, θα προωθεί την ποιότητα ζωής και θα συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής. Ένα δήμο ανοιχτό προς τους πολίτες και με διάθεση διευθέτησης των ζητημάτων που τους απασχολούν και εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.
Για να πετύχουμε τους στόχους μας, θα εργαστούμε μεθοδικά και υπεύθυνα. Θα νοικοκυρέψουμε το δήμο, θα βελτιώσουμε τις υποδομές του και θα ενισχύσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων, θα προωθήσουμε τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, ενώ θα στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα.
Θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς της πόλης, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο. Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε ενεργά στη διαδικασία αυτής της αλλαγής. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο μια καλύτερη πόλη για όλους μας.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους υγεία και ένα ευτυχισμένο, γεμάτο ελπίδα και δημιουργικό νέο έτος.
Με εκτίμηση
Στυλιανός Μαμαλάκης “
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν