Αγίας Παρασκευής
Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στην Αγ. Παρασκευή
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.), διοργανώνει σεμινάριο δωρεάν εκπαίδευσης πολιτών όλων των ηλικιών στις Πρώτες Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, 10.00πμ-14:00μμ στο Β´ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός).
Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού στις Α΄ Βοήθειες. Ειδικότερα θα παρουσιαστούν θέματα όπως: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, Ξένο σώμα στο λάρυγγα- πνιγμονή, Λιποθυμία, Δηλητηρίαση από οινόπνευμα (μέθη),Τραύμα, Αιμορραγία, Ρινορραγία, Έγκαυμα, Διάσειση, Διάστρεμμα, Τσίμπημα σφήκας – μέλισσας, Ηλίαση, Υποθερμία κ.α.
Η παρουσίαση των θεμάτων θα γίνει από εξειδικευμένους επιστήμονες-διασώστες της Ε.Δ.Ο.Κ. σε συνθήκες εξομοίωσης πραγματικού περιστατικού.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2106547700, 2106000998 και 2132004575.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής