Αγίας Παρασκευής
Αντίστροφη μέτρηση για την ανέγερση του νέου δημαρχείου Αγ. Παρασκευής
Το δρόμο για την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού ανάθεσης και την έναρξη των εργασιών του έργου ανέγερσης του Δημαρχείου Αγ. Παρασκευής άνοιξε η απόφαση 2140/21-8-2019 της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής με την οποία:
- Εγκρίνεται το 2ο Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο προσωρινός ανάδοχος του έργου, προϋπολογισμού 17.000.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.), είναι η κοινοπραξία «ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΑΤΕ- ΩΡΙΩΝ ΑΤΕ» που μειοδότησε με έκπτωση 49,11%.
- Εξουσιοδοτούνται η Δ/νση Τεχνικών Έργων και η Επιτροπή Διαγωνισμού για την συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού.
Το Δημαρχείο θα επιτρέψει την ενοποίηση των διάσπαρτων σήμερα σε διάφορα ενοικιαζόμενα κτήρια δημοτικών υπηρεσιών σε ένα κτήριο 3.523 τ.μ. κατάλληλο και με σύγχρονες προδιαγραφές με άμεσες συνέπειες τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων, όπως και την εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για τον Δήμο.
Σήμερα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής πληρώνει περί τα 400.000 ευρώ ετησίως για ενοικιαζόμενα κτήρια που στεγάζουν Υπηρεσίες του οι οποίες θα μεταφερθούν στο ιδιόκτητο Δημαρχείο. Επίσης θα αναβαθμίσει την πολιτιστική λειτουργία του Δήμου με τη σύγχρονη αίθουσα θεάτρου και εκδηλώσεων που περιλαμβάνει και θα ανακουφίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης με τη δημιουργία 7.751 τ.μ. για 160 θέσεις στάθμευσης στα τρία υπόγειά του.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας11 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ