Βουλή
“Παίζουν με την υγεία μας”
Απαντώντας στις ερωτήσεις που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών και βουλευτής Β΄Αθήνας κ. Γ. Δημαράς και ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης κ. Γ. Αβραμίδης με θέματα σχετικά με την αναδιάρθρωση του συστήματος παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στις 30-12-2013 απάντησε ότι επί του παρόντος δεν έχουν εξειδικευτεί και δεν έχουν περιβληθεί την κατάλληλη τυπική μορφή οι αλλαγές που θα επέλθουν.
“Κατά τα άλλα προχωρούν σε απολύσεις και κινητικότητα των γιατρών του ΕΟΠΥΥ ενώ ταυτόχρονα κλείνουν τον συγκεκριμένο οργανισμό χωρίς να έχουν έτοιμο το νέο σχέδιο εφαρμογής χωρίς να το έχουν εφαρμόσει τουλάχιστον πειραματικά .
Μιλάμε για απίστευτη προχειρότητα με τη δικαιολογία της δήθεν αναμόρφωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) . Παίζουν με την υγεία μας…” είναι το σχόλιο των δύο Βουλευτών.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν