Κυριακή, 8 Μαρτίου, 2026
12.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Μαρτίου, 2026

    2o Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων από τον ΣΒΑΠ, τον Δήμο Πεντέλης & τον Δήμο Χαλανδρίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και με τον Δήμο Χαλανδρίου συνδιοργανώνουν το 2ο Διαδημοτικό τουρνουά ποδοσφαίρου Παίδων.

    Στο τουρνουά αυτό καλούνται να μετέχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες των 16 Δήμων μελών του Συνδέσμου, απαρτιζόμενες από ποδοσφαιρικές ομάδες αθλητικών συλλόγων ή Ακαδημιών με παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού.

    Οι αγώνες θα διεξαχθούν:

    • Σάββατο 1 Ιουνίου (9.00 – 12.00 π.μ.) γήπεδο Πέρκιζας
    • Κυριακή 2 Ιουνίου (9.00 – 12.00 π.μ.) γήπεδο Πέρκιζας
    • Κυριακή 2 Ιουνίου (17.00 – 19.00 π.μ.) γήπεδο Μελισσίων
    • Σάββατο 15 Ιουνίου (10.00 – 12.00 π.μ.) ημιτελικοί – γήπεδο Μελισσίων
    • Κυριακή 16 Ιουνίου (Τελικός) – γήπεδο Μελισσίων

    Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Δ.Κ. Μελισσίων (Κ. Τσιμπρισκίδη 4-6, 15127 Μελίσσια) και Πέρκιζας (Λεωφ. Πεντέλης 146, Χαλάνδρι 15234), σε γήπεδα (7×7) με συμμετοχή 9 παιδιών σε 2 ημίχρονα των 25 λεπτών και διάλειμμα 5 λεπτών.

    Το τουρνουά θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς παράλληλα θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Δήμων Πεντέλης και Χαλανδρίου.

    [banner id=”260948″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ