Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
14.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Παραδίδεται αύριο 10/04 ο νέος κόμβος Μπλέσσα και Αργυροκάστρου στους κατοίκους Παπάγου – Χολαργού

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ολοκληρώνεται και παραδίδεται την Τετάρτη 10 Απριλίου νωρίς το πρωί προς χρήση στους κατοίκους του Δήμου Παπάγου – Χολαργού ο νέος κόμβος στην συμβολή των οδών Μπλέσσα και Αργυροκάστρου.

    Ο νέος κόμβος εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Παρεμβάσεις οδοσήμανσης και βελτίωση οδοστρώματος για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας», με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

    Το έργο, που ολοκληρώθηκε εντός προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, αυξάνει την οδική ασφάλεια της περιοχής που αποτελούσε εξ αρχής και πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

    Με τον καινούργιο κόμβο που δημιουργήθηκε, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, σε ένα σημείο όπου δέχονταν υψηλό φόρτο αυτοκινήτων και γίνονταν αρκετά ατυχήματα, ειδικότερα τις ώρες έναρξης και λήξης του σχολικού ωραρίου.

    Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού δήλωσε: «Η ολοκλήρωση του νέου κόμβου αποδεικνύει με έργα την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να ενισχύσει τον ευαίσθητο τομέα της οδικής ασφάλειας στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους οδηγούς της περιοχής, που όσο τα έργα εξελίσσονταν, έδειξαν την απαιτούμενη υπομονή στις διελεύσεις τους από παρακείμενους δρόμους, όσο και τους κατοίκους για την προσωρινή αναστάτωση που προκλήθηκε κατά την κατασκευή του έργου»

     

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ