Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
10.2 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Με παρέμβασή του ο Γ. Παπαδημητρίου πέτυχε να καθαριστεί το συντριβάνι στην πλατεία

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Να καθαρίσει και να επισκευάσει άμεσα το σιντριβάνι, στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, κάλεσε ο Γιώργος Παπαδημητρίου τη δημοτική αρχή, τονίζοντας την άθλια εικόνα που είχε την Κυριακή το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    Μετά την επισήμανση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, την Δευτέρα το πρωί συνεργείο του Δήμου καθάρισε το σιντριβάνι του οποίου η εικόνα όχι μόνο δεν υποστήριζε τους καταστηματάρχες στην δύσκολη προσπάθεια της επανεκκίνησης, αλλά το αντίθετο ήταν “πόλος απώθησης” τόσο για κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του Ηρακλείου.

    «Ανήκει στα αυτονόητα ότι η κεντρική πλατεία της πόλης θα έπρεπε ειδικά την πρώτη μέρα να είναι ένα στολίδι κι όχι ένας βούρκος» δηλώνει ο Γιώργος Παπδημητρίου, τονίζοντας ότι «είναι λυπηρό η δημοτική αρχή να τρέχει στο και πέντε και αφού της το υποδείξουμε να καλύψει την αδιαφορία της για τους καταστηματάρχες, που μετά από δύο μήνες προσπαθούν να ξεκινήσουν πάλι και να ορθοποδήσουν. Καλό θα είναι, πέρα από βαρύγδουπες δηλώσεις για κοινωνικές συμμαχίες, να συμμαχήσει στην πράξη με τους δημότες, να κερδίζει τις “μάχες” με το αυτονόητο και να… επιχειρεί έγκαιρα και ουσιαστικά».

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ