Αθλητισμός
Βραβεύτηκαν αθλητές και Σύλλογοι στο Ίλιον
Εκατόν είκοσι τρεις (123) Αθλητές και πέντε (5) Αθλητικούς Συλλόγους, οι οποίοι διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ομοσπονδιών και Ενώσεων κατά το προηγούμενο έτος,
βράβευσε ο Δήμος Ιλίου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Αθλητισμού, την περασμένη Τετάρτη στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Κακούρης», στην οποία επιπρόσθετα βραβεύτηκαν και Φορείς που συνέβαλλαν στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή των αθλητικών αγώνων όπως, το Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου, το Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος «Οδυσσέας» και οι Ποδηλατιστές Ιλίου.
Συγκινητική στιγμή αποτέλεσε η βράβευση των αθλητών του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Π.Α.Σ.Κ.Α. και του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος», που απέσπασαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Αθλητικοί Σύλλογοι και Σωματεία της πόλης, καθώς και στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος στον Τομέα του Αθλητισμού, τονίζοντας:
«Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αναβαθμίζουμε διαρκώς τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, υλοποιούμε πλήθος Αθλητικών Προγραμμάτων και συνεχίζουμε να ενισχύουμε, αλλά και να στηρίζουμε έμπρακτα τους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία του Ιλίου, γιατί επιτελούν ένα σημαντικό έργο και συμβάλλουν στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος των νέων της πόλης μας. Αξίζει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, όλοι μαζί, με σύμπνοια και συνεργασία, γιατί ο Αθλητισμός είναι ζωή.»
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο αιδεσιμότατος π. Γεώργιος από τον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, ο Διοικητής του Α.Τ. Ιλίου Δημήτριος Μανιδάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Κωνσταντίνος Σιάχος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών Ιωάννης Ρούσσος, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Σωματείων του Δήμου Ιλίου.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής