Αθλητισμός
Tέλος ο Παναγόπουλος από τον Απόλλωνα

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Η απόφαση για την απομάκρυνση του 39χρονου κόουτς είναι ειλημμένη από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη από το βράδυ της Παρασκευής (15/4), μετά δηλαδή την ήττα των «κυανόλευκων» από τον Αγροτικό Αστέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος στόχος των «κυανόλευκων» είναι ο Νίκος Παντελής, ο οποίος, όμως, δεν μπορούσε να αφήσει στα… κρύα του λουτρού τον Παναργειακό, που έπαιξε την Κυριακή το απόγευμα και διέλυσε με 7-0 τον Α.Ο. Λεβάντε.
Βέβαια, η περίπτωση του πολύπειρου προπονητή δεν είναι εύκολη, πρωτίστως όχι γιατί κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Άργους, αλλά διότι θέλει η παρουσία του στη Ριζούπολη να μην είναι ευκαιριακή. Ο Παντελής, δηλαδή, θέλει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και για τη νέα σεζόν.
Και αυτό το κομβικό ζήτημα θα κρίνει την έλευση ή μη του Παντελή, με τον οποίο υπάρχει ήδη επικοινωνία.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν εναλλακτικές και από την παραπάνω κατηγορία, όπως ο Σάββας Παντελίδης (αν και περιμένει ομάδα της Σούπερ Λίγκας – κάτι ανάλογο της περίπτωσης του Μιχάλη Γρηγορίου), αλλά και πιο κάτω.
Μια λύση ανάγκης θα ήταν στις τελευταίες έξι αγωνιστικές να αναλάβει χρέη προπονητή ο Λευτέρης Βελέντζας, αλλά αυτό υπό φυσιολογικές συνθήκες έχει… καεί. Πρώτον γιατί ο πρώην «κυανόλευκους» παίκτης χρεώθηκε την αποτυχία Παναγόπουλου, διότι αυτός μπήκε μπροστά (για να ενισχύσει και «τα θέλω» των οργανωμένων) και εγγυήθηκε για τον 39χρονο κόουτς στον Μονεμβασιώτη, και δεύτερον έχει μερίδιο ευθύνης στην γκάφα της χρονιάς με τον Πανελευσινιακό, που θα στοιχίσει έξι συνολικά βαθμούς στον Απόλλωνα.
Φυσικά, με αυτή τη διοίκηση δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, όπως ακόμα και η περίπτωση να επαναληφθεί (ειδικά τώρα που η κατάσταση δεν σώζεται για κάτι ουσιαστικό) ένα γνώριμο στον Μονεμβασιώτη δίδυμο από την Πεύκη. Δηλαδή, αυτό του Πέτρου Δημητρίου με τον Λευτέρη Βελέντζα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Νίκο Παντελή, ενώ μια εναλλακτική που παίζει σοβαρά είναι αυτή του Τίμου Καβακά, ο οποίος πρόσφατα σταμάτησε τη συνεργασία με τον Αχαρναϊκό…
Τέλος, αν ισχύουν τα όσα φώναζε ο Παναγιώτης Μονεβασιώτης κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, δεν αποκλείεται να λυθούν και συμβόλαια ορισμένων παικτών. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» είχε κατέβει στα κάγκελα και περνούσε από… εξάψαλμο ποδοσφαιριστές φόρα παρτίδα για την εικόνα τους μπροστά στους φιλάθλους, αν και λέγεται ότι βαλίτσες θα πρέπει να ετοιμάσουν και κάποιοι που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους Θεσσαλονικείς.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν