Με αφορμή την έναρξη της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2016, η διοργανώτρια εταιρία και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, διοργάνωσε, το περασμένο Σάββατο, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο κέντρο του Πειραιά.
Στον αγώνα έτρεξαν εκατοντάδες δρομείς Έλληνες και ξένοι που είχαν έρθει στην Ελλάδα από πολλά μέρη του κόσμου για τα Ποσειδώνια. Τα έσοδα από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.
Το Posidonia Running Event εντάσσεται για πρώτη φορά στις καθιερωμένες αθλητικές διοργανώσεις των Ποσειδωνίων και πραγματοποιείται στον Πειραιά, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η πόλη για τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, ως το μεγαλύτερο ελληνικό λιμάνι.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.