Connect with us

Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε η χρονιά με το 3ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού

Published

on

Με μια ξεχωριστή διάκριση κλείνει το 2016 ο ΣΟΝΦ. Πρόκειται για τον έπαινο που απέσπασε για δεύτερη φορά ο αθλητής του Συλλόγου

και μαθητής της Σχολής Χατζήβεη Χρήστος Θεοχάρης στον 4ο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου Καλαβρύτων. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τον τον ΣΕΠΟΚΕ υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (13 Δεκεμβρίου 1943) και φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές φτάνοντας τις 922 από 69 σχολεία. Οι διαγωνιζόμενοι κρίθηκαν ανάλογα με την κατηγορία τους (γενική, επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές γυνμασίου, δημοτικών κα).
Στο αισιόδοξο σκίτσο του Χρήστου απεικονίζονται τα λευκά –υπό την ελληνική σημαία- να αποκρούουν με επιτυχία την επέλαση των μαύρων, που αντιπροσωπεύουν το ναζισμό.
Επίσης την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 3ο Τορνουά Γρήγορου Σκακιού, που ήταν και η τελευταία διοργάνωση του έτους για τον ΣΟΝΦ. Στους αγώνες συμμετείχαν 18 σκακιστές και σκακίστριες από 7 συλλόγους της Αττικής. Πρώτος βγήκε ο Δημήτρης Βαζελάκης του ΣΟΝΦ με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες και ακολούθησαν Νίκος Σερετάκης (ΣΟΝΦ) με 4 , Ιωσήφ Λύτρας (ΓΑΣ Χολαργού) και Στέλιος Κοκονδύλης (ΣΣ Πετρούπολης Αναξ) με 3,5.
 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα.
Με μεγάλες μοναδικές προσφορές, δωροεπιταγές και δώρα για όλη την οικογένεια.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ