Connect with us

Αθλητισμός

Αγανάκτηση για την διαιτησία

Published

on

Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι της ομάδας των Αμπελοκήπων με τη διαιτησία του Τσολακίδη και του βοηθού Χιώνη.

Οι διοικούντες του συλλόγου θεωρούν πως με τις αποφάσεις του διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στην ήττα της ομάδας τους από την Τερψιθέα με 4-2. Εξέδωσαν μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση-καταγγελία, που αναφέρει τα εξής:
«Σαν διοίκηση και σαν τεχνικό επιτελείο αισθανόμαστε την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε την αγανάκτηση μας για τη διαιτησία που έτυχε η ομάδα μας από τον κύριο Τσολακίδη και τον βοηθό κύριο Χιώνη. Πάντα μας φαινόταν αστείο η διαμαρτυρία προς τους διαιτητές, διότι η διαδικασία και η δομή της αξιολόγησης τους είναι μυστική άρα αναξιόπιστη.
Τέτοια διαιτησία είχαμε να δούμε τουλάχιστον 2 χρόνια, από τότε που η ομάδα μας αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία. Χωρίς να έχουμε τη διάθεση να μειώσουμε την επιτυχία του αντιπάλου, θεωρούμε το αποτέλεσμα είναι 100% προ’ι’όν του κυρίου Τσολακίδη».

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ