Στον Εθνικό θα είναι και την επόμενη περίοδο ο Φώτης Βασιλόπουλος, με τη διοίκηση του συλλόγου να δείχνει με αυτή τη κίνηση, την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του έμπειρου παίκτη.
Ο Βασιλόπουλος αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία του Εθνικού κι αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν στον πειραιώτικο σύλλογο, που φρόντισαν να βάλουν τέλος με την επέκταση της συνεργασίας τους με τον παίκτη στις ορέξεις άλλων σωματείων για τη μεταγραφική περίοδο. Η απόφαση αυτή της διοίκησης του Εθνικού, όπως είναι φυσικό αφήνει μία πολύ γλυκιά γεύση στον Έλληνα παίκτη ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μέσα από τις δηλώσεις που έκανε λίγο μετά την συμφωνία.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.