Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026
10.2 C
Athens
Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026

    ΕΠΣΑ Β΄ Κατηγορία (18η αγωνιστική)

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Ακάδημος νίκησε με 3-1 τον Φωστήρα Καισαριανής

    Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ειρήνης Πετρούπολης βρίσκεται ο Ακάδημος που πραγματοποιώντας άλλη μία καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του Φωστήρα Καισαριανής. Στο 18΄ο Βουρλιώτης με δυνατό σουτ από δύσκολη θέση πολύ πλάγια της εστίας των φιλοξενούμενων πέτυχε εντυπωσιακό γκολ ανοίγοντας το σκορ (1-0).

    Στο 30΄ ο συμπαίκτης του Σαρέλης με κεφαλιά έκανε το 2-0 με τους ποδοσφαιριστές του σωματείου της Καισαριανής να μειώνουν στο 58΄ με τον Μπουρλέση σε 2-1. Ο Βουρλιώτης στο 73΄ κατάφερε να παραβιάσει για τρίτη φορά την εστία των φιλοξενούμενων κάνοντας το 3-1 που θα είχε πάρει διαστάσεις, αν στο 90΄ ο τερματοφύλακας του Φωστήρα δεν έπιανε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδάκης. 
    • Το Σάββατο ο Ακάδημος για την 19η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Γουδί τον Α.Ο. Αγ. Θωμά.   

    Γ.Σ. Αργυρούπολης-Γ.Σ. Αμαρουσίου: 1-0
    Στην ουρά της βαθμολογίας, και πιο ειδικά στην προτελευταία θέση, παρέμεινε ο Γ.Σ. Αμαρουσίου μετά την εντός έδρας ήττα του με σκορ 1-0 από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Ο Κοκινέλης στο 38΄ ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους με τους Μαρουσιώτες να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, με αποκορύφωμα την περίπτωση πέναλτι ( ανατροπή Φοφανά) στις καθυστερήσεις του αγώνα. 
    • Την Κυριακή οι Μαρουσιώτες για την  19η αγωνιστική θα αγωνιστούν στους Αγ. Αναργύρους κόντρα στην τοπική Ελπίδα. 

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ