Connect with us

Αθλητισμός

Φώτα, μουσική και running! Έρχεται ο 3ος νυχτερινός αγώνας δρόμου “Kifissia Runners in the Night”

Published

on

Η Κηφισιά φοράει τα… αθλητικά της και βγαίνει στους δρόμους δυναμώνει τα Φώτα, μουσική και running! Έρχεται ο 3ος νυχτερινός αγώνας δρόμου “Kifissia Runners in the Night”

Όλα είναι έτοιμα στην Κηφισιά για ένα από τα πιο φαντασμαγορικά αθλητικά events της χρονιάς. Ο 3ος νυχτερινός αγώνας δρόμου “Kifissia Runners in the Night” επιστρέφει δυναμικά αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου, με την εκκίνηση να δίνεται στις 21:00 από το Δημοτικό Στάδιο «Ζηρίνειο».

Δρομείς κάθε ηλικίας αναμένεται να πλημμυρίσουν τους δρόμους του κέντρου της πόλης, τρέχοντας υπό τα φώτα της νύχτας σε μια κυκλική διαδρομή 5 χιλιομέτρων που υπόσχεται ρυθμό, ενέργεια και θετική διάθεση.

Η διαδρομή θα κινηθεί μέσα από εμβληματικούς δρόμους της Κηφισιάς, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μοναδικές εικόνες και στο κοινό ένα θέαμα υψηλής αισθητικής.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο Δήμος Κηφισιάς ανακοίνωσε διακοπή κυκλοφορίας σε σειρά οδών από τις 20:30 έως και τις 23:00. Οι δρόμοι που θα παραμείνουν κλειστοί είναι: Άνδρου, Ικαρίας, Αναβρύτων, Κυριαζή, Λεβίδου, Δηληγιάννη, Διονύσου, Κρήτης, Δαγκλή, Κεφαλληνίας, Γεωργαντά, Κασσαβέτη και Κύπρου.

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διαδρομής και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το βράδυ της Κυριακής λόγω του αγώνα, ανακοινώθηκαν από το Τμήμα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ