Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
16.8 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

    Τεράστια νίκη για την Κηφισιά – Πώς η ομάδα του Λέτο “τιμώρησε” τον Παναθηναϊκό

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    • Μια τεράστια νίκη πέτυχε η  Κηφισιά επικρατώντας με 3-2 του Παναθηναϊκού.

    Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, με πρωταγωνιστή τον Τετέι, έκανε την ανατροπή και άφησε άφωνους τους «πράσινους». Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

    Η Κηφισιά αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό, νικώντας τον με σκορ 3-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Η νεοφώτιστη ομάδα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

    Η νίκη αυτή αποτελεί ένα μεγάλο «μπαμ» για το πρωτάθλημα, καθώς οι «πράσινοι», παρά τις ακριβές μεταγραφές, παρουσίασαν κακή εικόνα και μετά το 2-2 στο 79′ δεν έκαναν καμία αξιόλογη φάση.


    Η Κηφισιά, με προπονητή τον Σεμπαστιάν Λέτο, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Τετέι. Με αυτή τη νίκη, η Κηφισιά κερδίζει τους πρώτους της τρεις βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με έναν μόλις βαθμό σε δύο αγώνες.

    Ο αγώνας

    Ο Τετέι έδωσε το προβάδισμα στην Κηφισιά στο 7ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος το γύρισμα από την κόντρα του Ντάνιελ Μαντσίνι. Στο 12ο λεπτό όμως ο Σιμόν κλώτσησε τον Τζούριτσιτς στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, ΑΘΛμε τον Σβιντέρσκι να το εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1 – 1.

    Στο 53’ ο Κυριακόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Μόιζε ενώ φάνηκε να μπλοκάρει, έριξε την μπάλα στο πόδι του Σβιντέρσκι και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Η Κηφισιά δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στην ισοφάριση στο 79΄, όταν ο Τετέι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε στον αμαρκάριστο Παντελίδη που πλάσαρε εύστοχα.

    Η ανατροπή στην ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 94’ όταν ο Τετέι ‘χόρεψε’ ξανά τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και από την προσωρινή απόκρουση του Ντραγκόφσκι στο σουτ του Τετέι, ο Σόουζα με δυνατό σουτ σκόραρε το 3 – 2.

    Κηφισιά (Σεμπάστιαν Λέτο) : Ραμίρες, Σιμόν, Χουχούμης (69′ Έμπο), Πόμπο, Αντονίσε (82′ Σμπώκος), Τετέι, Παντελίδης, Βιγιαφάνιες (82′ Πέτκοφ), Πέρεθ (69′ Ντίας), Σόουζα, Ποκόρνι

    Παναθηναϊκός (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόβσκι, Καλάμπρια, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλος (83′ Μλαντένοβιτς), Τσιριβέγια (87′ Πάντοβιτς), Σάντσες, Μπακασέτας (67′ Τσέριν), Μαντσίνι (83′ Ζαρουρί), Σβιντέρσκι (67′ Ντέσερς), Τζούριτσιτς

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ