Αθλητισμός
Οι ποινές του τελικού

Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις του αθλητικού Δικαστή σχετικά με τα επεισόδια που πήραν μέρος στον τελικό κυπέλλου χάντμπολ ανδρών.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
1α) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει: α) την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000 ?) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.
β)Αθλητικό Σωματείου «Π.Α.Ο.Κ.», αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής. Κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό τα παραπτώματα υπάγονται στο άρθρο 10 παρ.2 περ.i του πειθαρχικού κανονισμού της ο.χ.ε. και επιβάλλει: α) πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000 ?) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν