Connect with us

Αθλητισμός

Μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Ιωνία

Published

on


Αναμέτρηση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γίνεται την Κυριακή στο Στάδιο της Νέας Ιωνίας όπου ο μεγάλος προσφυγικός σύλλογος της πόλης θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη Α.Ε. Κηφισιάς. Ο προπονητής των Ιωνιώτων Γιώργος Τσαμόπουλος με δηλώσεις του υπογράμμισε: ‘’το παιχνίδι αυτό όποτε και αν γίνονταν είναι ντέρμπυ και για εμάς δύσκολο καθώς γνωρίζουμε τα συν της ομάδας που θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση αν και αυτό δεν φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο με τους Κρητικούς  που είναι πολύ καλή ομάδα και όλοι ξέρουν πως χωρίς την τιμωρία που έχουν θα διεκδικούσαν τον τίτλο. Μετά από καλές εμφανίσεις με ισοπαλία στην Ραφήνα κόντρα στην Τριγλία και νίκη επί του Ιωνικού με τον Ηρόδοτο δεν παρουσιασθήκαμε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα δίκαια να ηττηθούμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι και θα χτυπήσουμε το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά που θεωρείται σωστά βάσει της εικόνας και του υλικού της σαν μία από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος και της ανόδου’’.
Να επισημάνουμε πως ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα ‘’στο σπίτι του’’ είναι αήττητος με τρεις νίκες και  μία ισοπαλία, ενώ και οι Κηφισιώτες είναι χωρίς ήττα μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο δίνοντας ξεχωριστό αέρα στον αγώνα της Κυριακής. Από τα σχέδια του τεχνικού των κυανοκίτρινων της Νέας Ιωνίας θα προστεθεί εκτός εξαιρετικής έκπληξης ο στρατευμένος κεντρικός αμυντικός Φώτης Ντραϊφώτης που ορκίστηκε και αναμένεται να έχει άδεια για να αγωνιστεί. 
Από τους φιλοξενούμενους του ικανότατου Μάρκου Μαυρομάτη που έχει στην φαρέτρα του βέλη όπως τον πρώτο σκόρερ του ομίλου Δημήτρη Βέρμπη αλλά και τους Θανόπολο και Στασινό που αποτελούν βασικά εργαλεία στο παιχνίδι της ομάδας που καίγεται για τη νίκη θα λείπει σίγουρα ο Θανάσης Τεγούσης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά.             

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ