Αθλητισμός
Μαρία Σάκκαρη: Στον τελικό του Περθ η Ελλάδα – «Ήθελα να κερδίσω, γιατί σημαίνει πολλά για την χώρα μου»
Η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε, παίζοντας με ψυχραιμία και ευστροφία, να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά τένις.
Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα, που κατατάσσεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, απέσπασε τη νίκη από την Βελγίδα τενίστρια, Ελίζ Μέρτενς, κυριαρχώντας με 2-0 σετ, 6-1 και 7-5 σε 1 ώρα και 23 λεπτά, κάνοντας το 2-1 για την Ελλάδα στη σειρά.
Έτσι, λοιπόν «σφραγίστηκε» η πρόκριση της χώρας μας στον τελικό των ομίλων του Περθ, μιας κι αν χάσει στα δύο επόμενα ματς της ημέρας, εξακολουθεί να υπερτερεί βαθμολογικά.
Φανερά χαρούμενη, μετά το ματς η Σάκκαρη υπογράμμισε πως ήταν ένας κρίσιμος και δύσκολος αγώνας. «Ήθελα να κερδίσω περισσότερο για την ομάδα μου, παρά για μένα»
«Σημαίνει πολλά για μένα, για την ομάδα μου, για την χώρα μας».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός