Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
16.7 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Λαμπερό γκαλά ρυθμικής γυμναστικής

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Πανέμορφα μικρά και μεγάλα κορίτσια λάμπρυναν με την παρουσία τους το γκαλά ρυθμικής γυμναστικής που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Ολυμπιονίκη Μαρίας Ελένης Κορδαλή” Αγίας Βαρβάρας την Κυριακή 14 Ιουνίου και ενθουσίασαν το κοινό που γέμισε τις εξέδρες του.
    Συνολικά, αγωνίστηκαν 28 αθλήτριες σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής είτε ελεύθερα είτε με σχοινάκια, στεφάνια και κορδέλες. Οι επίπονες προπονήσεις όλης της χρονιάς έφεραν τα σπουδαία αποτελέσματα που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και για το λόγo αυτό όλες οι αθλήτριες καταχειροκροτήθηκαν από όλους όσους βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση.
    Στη λήξη των επιδείξεων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες από την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑΒ, κα Αντωνία Σιούτη, τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Θεμιστοκλή Νταβιο και Παντελή Πρεντάκη, καθώς και από την Αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΑΒ, κα Σοφία Κοσμίδου.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ